Ik ben angela. mijn bedrijf biedt technische ondersteuning aan onze klanten die problemen hebben met hun pc, computer, printerhardware en -software en vele andere dingen. hier kunt u binnen een mum van tijd een goede oplossing voor uw problemen krijgen. Neem dus contact met ons op.

Hoe Google Chrome op Mac te verwijderen

Als u Google Chrome op uw Mac heeft geïnstalleerd, maar u wilt het verwijderen, vraagt ​​u zich misschien af ​​hoe u Chrome van Mac kunt verwijderen. Voel u op uw gemak, want het is een zeer eenvoudige procedure die door iedereen kan worden uitgevoerd. Lees de volgende details om te leren hoe u Chrome van uw Mac verwijdert.

Op een Mac kun je als volgt Google Chrome verwijderen:

1. Om ervoor te zorgen dat Google Chrome niet op uw laptop wordt uitgevoerd, klikt u met de rechtermuisknop op de Chrome-software op het Mac-startpunt en selecteert u afsluiten en sluiten. Chroom is een soort metaal.
  2. Open een Finder-venster en ga naar de map Toepassingen, links van het tabblad Favorieten.
  3. Klik met de rechtermuisknop op het Chrome-pictogram en kies Switch to Garbage in het menu; Sleep in plaats daarvan het Chrome-pictogram naar de prullenbak.
  4. Als Chrome al op de achtergrond wordt uitgevoerd terwijl u het naar de vuilnisbak overschakelt, verschijnt een Force Quit-venster. Druk op het Force Quit-venster om Chrome daadwerkelijk naar de prullenbak te verplaatsen.
  5. Volg deze maatregelen om Chrome van uw Mac te verwijderen. Open de garbage-map dagelijks en maak deze leeg door Chrome daar ook te verwijderen.

Als u Chrome met succes van uw Mac-systeem heeft verwijderd en u zeker weet dat u het in de nabije toekomst niet meer zult gebruiken, verwijdert u de profielmetagegevens, browsegeschiedenis en bladwijzers die Chrome ook op uw Mac heeft opgeslagen. Nadat u alle Chrome-gegevens van uw laptop heeft verwijderd, kunt u een nieuwe Chrome-browser op uw Mac installeren.

Stappen om Chrome-profielinformatie permanent van Mac te verwijderen:

• Open een Finder-venster en kies aan het einde Go in de menubalk.
  • Selecteer vervolgens in het vervolgkeuzemenu Ga naar map en typ het pad naar de bibliotheekmap van de gebruiker in het venster Ga naar map, bijv. Bibliotheek / Application Support / Google / Chrome.
  • Nadat je op enter hebt gedrukt, kies je alle mappen en bestanden in de bibliotheekroute die je zojuist hebt geopend.
  • Om ze door te geven aan de garbage-map, klikt u met de rechtermuisknop op de map waarnaar u ze wilt verplaatsen en sleept u ze daarheen.

Hopelijk heeft de bovenstaande kennis u geholpen bij het oplossen van uw probleem met Chrome op Mac verwijderen. wanneer u contact wilt opnemen met assistentie, ga dan naar Google Contact Nl (als u uit België komt, ga dan naar Google Bellen) voor onmiddellijke ondersteuning van technici.