Ik ben angela. mijn bedrijf biedt technische ondersteuning aan onze klanten die problemen hebben met hun pc, computer, printerhardware en -software en vele andere dingen. hier kunt u binnen een mum van tijd een goede oplossing voor uw problemen krijgen. Neem dus contact met ons op.

Google Translate werkt niet

Als uw Google Chrome Translate niet goed werkt, en u heeft alles geprobeerd wat u maar kunt bedenken, maar u ondervindt altijd hetzelfde probleem of dezelfde fout, maakt u zich dus geen zorgen! Hier vindt u uitgebreide details en strategieën om het probleem met Google Chrome Translate werkt niet op te lossen.

• Ga naar de URL-adresbalk van uw Google Chrome-browser.
  • Tik op de enter-knop nadat je de Google-vertaling hebt toegevoegd.
  • Ga naar de instellingen van de website en kies uw voorkeurstaal.
  • Kies vervolgens uw favoriete taal uit het vervolgkeuzemenu.
  • Druk vervolgens op het starttabblad van Google Chrome.

Stappen om problemen met Google Chrome op te lossen: -
Google Chrome moet worden bijgewerkt:

Als u een oudere versie van Chrome gebruikt en uw Google-vertaling niet op een website wordt uitgevoerd, kunt u uw Google Chrome zo snel mogelijk upgraden. Google Chrome is ook een populaire zoekmachine die regelmatig updates ontvangt.

Reset Google Chrome naar de standaardinstellingen:
Dit is de belangrijkste reden dat Google Translate niet goed werkt, en als de browser geen antwoorden ontvangt, zal dit nog steeds problemen opleveren. Volg de onderstaande stappen om de standaardbrowserinstellingen te herstellen.

• Ga naar de Chrome-webbrowser.
  • Selecteer de instellingen door op de drie puntjes te tikken.
  • Scrol naar de onderkant van de pagina en druk op het tabblad Geavanceerd.
  • Tik op de herstelinstelling in de regel Resetten en opschonen.

Wat moet ik doen als mijn Google Translate-extensie niet werkt?
Als u problemen ondervindt met Google Translate die niet werkt in 2020 nadat u de extensie heeft aangevraagd, hoeft u zich geen zorgen te maken; hier vindt u volledige reparatiemaatregelen zodat u gemakkelijk de Google Translate-extensie kunt gebruiken; volg gewoon de onderstaande instructies.

• Controleer uw internettoegang, want de Google-extensie werkt alleen waar u een snelle verbinding heeft.
  • Het antivirusprogramma moet worden verwijderd.
  • Aangezien Google Translate niet reageert op slechte cookies of grote hoeveelheden gegevens, moet u alle geschiedenis, cookies en andere gegevens wissen voordat u de extensie gebruikt.

Bovendien kunnen gebruikers hun probleem met hun Google-extensie dat niet werkt snel oplossen als ze de echte problemen kunnen lokaliseren, dus als ze moeilijk te lokaliseren zijn, kunnen ze serviceproviders rechtstreeks bellen voor de beste hulp via Google Contact Nl (als u uit België komt, ga dan naar naar Google Bellen).