Ik ben angela. mijn bedrijf biedt technische ondersteuning aan onze klanten die problemen hebben met hun pc, computer, printerhardware en -software en vele andere dingen. hier kunt u binnen een mum van tijd een goede oplossing voor uw problemen krijgen. Neem dus contact met ons op.

Hoe een zwart scherm in Windows 10 te repareren?

Bent u onlangs een zwart scherm tegengekomen in Windows 10 en bent u op zoek naar oplossingen voor het probleem? Een aantal Windows 10-gebruikers heeft gezegd dat ze getuige waren van zwarte schermen tijdens installatie of updates. Bijna niets verschijnt op het scherm van Windows 10, soms ondervindt de gebruiker een fout op het zwarte scherm. In het geval dat uw Windows 10 een zwart scherm toont zonder foutmelding, is de enige andere manier om erachter te komen wat er mis is, de probleemoplossing te doorlopen. U kunt leren hoe u een zwart scherm in Windows 10 kunt repareren aan de hand van de onderstaande informatie.

Los problemen met Windows 10 op

• Sluit de computer volledig af door de aan / uit-knop maximaal 5 tot 10 seconden ingedrukt te houden
  • Koppel vervolgens uw computer los van internet door de draadloze adapter uit te schakelen of de kabel los te koppelen
  • Daarna moet u alle randapparatuur van uw computerapparaat loskoppelen
  • Schakel de aan / uit-knop uit en trek de stroomkabels uit het stopcontact
  • Wacht vervolgens maximaal 30 seconden, sluit het netsnoer opnieuw aan en zet uw computer aan
  • Daarna kunt u uw computer opnieuw opstarten en hopelijk komt u op het bureaublad

Vervang de monitor

• U kunt ook een fout met een zwart scherm krijgen die mogelijk is veroorzaakt door het probleem met uw monitor
  • Daarom moet u de monitor vervangen en controleren of de zwarte schermfout nog steeds aanwezig of verdwenen is

Gebruik de veilige modus

• Allereerst moet u uw computer drie keer in- en uitschakelen
  • Verder wordt een automatisch reparatiescherm weergegeven wanneer uw Windows 10 opstart in de diagnosemodus
  • Vervolgens moet u de geavanceerde optie selecteren in het automatische reparatiescherm
  • Vervolgens moet u op de knop voor probleemoplossing drukken en vervolgens de geavanceerde opties kiezen
  • Daarna moet u ervoor kiezen om de instellingen op te starten en vervolgens op de herstartknop te drukken

Eindelijk moet u op 4 drukken en uw Windows 10 start in de veilige modus
Dit zijn de mogelijke manieren om foutvensters met een zwart scherm 10 op de meest geschikte manier op te lossen. Afgezien daarvan kunt u contact opnemen met uw Windows-provider via Microsoft Telefoonnumme (als u uit Nederland komt, bel dan Microsoft Nummer) voor technische assistentie als het probleem met het zwarte scherm nog steeds niet is verdwenen. De technische agent kan veel betere oplossingen bieden om het zwarte scherm in uw Windows 10 te repareren.